Show Mobile Navigation

Monday, 16 December 2013

Video Hantu Galah Di Flat Sri Semarak

nescafe ais - 08:55

Di flat PPR Sri Semarak gempar dengan sebuah video yang menyaksikan kelibat dikatakan hantu galah yang bergayut di flat tersebut.

Perkara ini menjadi heboh selepas video yang dirakam salah seorang penduduk flat tersebut tersebar di laman Facebook.s Tak pasti sama ada video ini diedit atau pun memang yang real punya. Tapi kalau sekali tengok, memang real habis!

Mengikut kepercayaan masyarakat dahulu kala, hantu galah antara hantu-hantu yang dikatakan direka ceritanya untuk menakut-nakutkan kanak-kanak supaya tidak memanjat pokok pada waktu malam.

Apapeun, kepercayaan terhadap hantu-hantu ni terpulang kepada interpretasi masing-masing lah kan. Walahualam..

VIDEO:KLIK SINI:FACEBOOK
 
SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARE



SILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI






1 comments:

  1. Hantu Galah?? Saye pernah tengok video ni dekat 9GAG punye page...ni bukan slenderman ke??

    ReplyDelete