Show Mobile Navigation

Tuesday, 1 April 2014

Aslinda Pit lapor Polis, Gambar Intim Bersama Teman Lelaki Tersebar iD Twitter

nescafe ais - 14:09Nama Aslinda Pit secara tiba-tiba menjadi topik bualan hangat di media sosial semalam apabila gambar intimnya bersama teman lelaki di Petronas tersebar di laman Twitter.

"Lepas windu nan cyng at petronas" - Caption pada gambar itu yang dikatakan diambil di dalam tandas Petronas.

Pemilik sebenar gambar itu, tampil membuat laporan polis. Dia mendakwa akaun twitter itu bukan miliknya dan gambar itu juga bukan diupload olehnya. Dia juga menuduh Skandal teman lelakinya yang bertanggungjawab menyebarkan gambar intim mereka berdua.


Laporan Penuh:
Pada 30/3/2014 jam lebih kurang 9.30 pagi semasa saya berada di rumah saya di Puchong Prima, kawan-kawan saya telah memberitahu berkenaan gambar-gambar #lucah saya bersama teman lelaki telah tersebar dalam laman sosial iaitu Tweeter tertera nama saya (ASLINDA_PIT). Tetapi saya bukan pemilik akaun tersebut dan saya telah melihat akaun tersebut ternyata semua gambar-gambar adalah milik saya. Dalam Facebook juga telah tersebar gambar-gambar saya bersama teman lelaki untuk mengaibkan diri dan teman lelaki saya serta menjadi tontonan pengguna Facebook yang lain. Untuk makluman saya syak perbuatan itu dilakukan oleh skandal teman lelaki saya yang dikenali dengan nama (Yusnani Binti Sudirman).

Tujuan saya membuat report untuk menghentikan dan menyekat pemilik akaun palsu supaya tidak menyebarkan gambar-gambar #lucah saya bersama teman lelaki dan untuk rujukan pihak yang berkenaan.
Walaubagaimanapun, laporan polis itu turut menjadi bahan kutukan ramai pengguna media sosial berikutan perbuatan tidak senonoh itu sememangnya dilakukan oleh dirinya dan pasangannya.

SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARESILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI


0 comments:

Post a Comment