Show Mobile Navigation

Saturday, 8 March 2014

Zed Zaidi Persenda Insiden Kehilangan Pesawat MAS

nescafe ais - 15:06

Rakyat Malaysia tentunya turut terasa kerisauan ahli keluarga para penumpang dan anak kapal seramai 239 orang tersebut.

Tapi yang menyedihkan dan menyentap hati bila ada pihak yang mengambil kesempatan terhadap isu nie dan memberi kenyataan yang sangat tak patut dikatakan, lebih-lebih lagi bila individu tersebut bergelar selebriti & pemimpin.

Zed Zaidi tadi telahpun memuatnaik satu statement yang mengundang reaksi negatif dari masyarakat dan menampakkan ciri-ciri yang tak patut dijadikan contoh kat Twitter berbunyi begini:

“Biar betik? Kapal terbang MAS yg besar gedabak tu boleh hilang? MAS Rugi, nasi lemak telanjang, asam pedas ikan takde skrg kapal hilang!”


Beberapa artis seperti Erma Fatima, Khir Rahman & Hafiz Hamidun menegur perbuatan Zed Zaidi tu.
Zed dahpun membuang status tersebut dan menggantikannya dengan status baru.

MiG Online tengok cara Zed nie, dia tak habis teliti sesuatu perkara terus buat keputusan. Tak berapa elok sangat sebab dia pemimpin & selebriti, kan? Harap perkara nie jadi satu pengalaman untuk Zed Zaidi
Doakan keselamatan penumpang MH370. Amin.

MIG Online
SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARE



SILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI






0 comments:

Post a Comment