Show Mobile Navigation

Friday, 31 January 2014

Kronologi Lengkap Kes Kelar Dan Tetak Anak Sendiri Di Bandar Baru Bangi

nescafe ais - 11:37


Agak menyedihkan apabila seorang anak mati di tangan bapa kandungnya sendiri. Kejadian menyedihkan berlaku apabila seorang bapa telah mengelar hingga mati anak perempuannya yang berusia tujuh tahun dan mencederakan dua lagi anak perempuannya di rumah mereka di Seksyen 4 Bandar Baru Bangi.

Kronologi Kes Bunuh di Bandar Baru Bangi

 • Pukul 4:00 petang : Khadijah (15 tahun) bersama abang sulungnya (18 tahun) berada di tingkat atas rumah teres ( 2 tingkat) telah terdengar jeritan daripada tingkat bawah dan mendapati bapanya (suspek) sedang memegang sebilah parang dan beliau terus mendapatkan abangnya. Kedua-dua mereka turun bawah mendapati 2 adik perempuan mereka berusia (12 tahun) dan (10 tahun) dalam keadaan berlumuran darah di badan manakala adik perempuan bongsu 7 tahun (si mati) terbaring di atas katil bilik bawah. Suspek pada masa itu dipercayai telah melarikan diri melalui pintu belakang. Seterusnya penama (khadijah) telah hubungi polis.
 • Pukul 4:15 petang :  Norazman Mohammad mencederakan anak-anak perempuannya yang berusia 10 dan 12 tahun di tengkuk dan tangan hingga menyebabkan seorang daripadanya putus jari. Anak perempuan Norazman Mohammad berusia 15 tahun itu, yang baru pulang dari sekolah menengah agama, terkejut apabila melihat bapanya sedang berdiri dengan memegang sebilah parang di dalam rumah.
 • Pukul 4:19 petang : Semasa sedang bertugas, anggota Gerakan Kajang  telah terima panggilan MERS daripada seorang perempuan bernama Khatijah beritahu ada pergaduhan satu tempat kejadian dan telah bergegas ke tempat kejadian dengan kenderaan MPV 206 ke lokasi kejadian. Di lokasi kejadian, ada kesan darah di dalam rumah, dan mendapati ada 3 kanak kanak Melayu telah mengalami pendarahan di bahagian badan. Dimana salah seorang mangsa ini telah meninggal dunia. Ambulan hospital kajang telah di hubungi ke lokasi.

 • Soalsiasat secara lisan isteri suspek (42 tahun) kerja sebagai pegawai penyelidik di TM Cyberjaya memberitahu suspek tidak bekerja sejak 1 tahun lepas dan sejak kebelakangan ini seperti hadapi tekanan perasaan walaubagaimanapun isteri tidak pernah bertanya sebabnya.


 • Pasangan suami isteri telah berumahtangga sejak 19 tahun lalu mempunyai 6 org anak berusia antara 18 hingga 7 tahun. (Sulung (L – 18 tahun) , kedua ( L – 17 tahun), ketiga (P – 15 tahun), keempat (P – 12 tahun) , kelima (P- 10 tahun) dan Bongsu (P – 7 tahun). Telah tinggal di rumah sekarang sejak 11 tahun lepas.
 • Mangsa cedera adalah 2 anak perempuan umur 12 tahun & 10 tahun kini sedang mendapat rawatan di Hospital Kajang. Manakala simati adalah anak bongsu pasangan ini. Kecederaan jelas pada bahag ian leher.
 • Sejurus kejadian dimaklumkan ops kesan telah dilakukan dan berjaya tangkap suspek di bahagian belakang rumah kawasan semak di mana suspek sedang bersembunyi dalam keadaan kepalanya cedera (berdarah) dan ada 1 ketul batu bata ada kesan darah 25 meter daripada lokasi saspek ditemui.
 • Suspek yang bersenjatakan sebilah parang mencederakan anak-anak perempuannya yang berusia 10 dan 12 tahun di tengkuk dan tangan hingga menyebabkan seorang daripadanya putus jari. Polis masih lagi mencari jari itu di dalam rumah suspekP/S : Peringatan bersama untuk kita semua disebalik kejadian menyayat hati dan tragis seperti ini. Hakikatnya, tekanan memang boleh hilangkan tahap kewarasan seorang manusia yang diberikan akal secukupnya untuk membuat pertimbangan dan berfikir. 

Banyakkan berdoa agar Allah melindungi kita daripada kezaliman, kekufuran. Alfatihah untuk adik yang meninggal. Salam takziah kepada keluarga mangsa.- BERITA SEMASA


SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARESILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI


1 comments:

 1. JOIN SEKARANG Kamu Ingin Merasakan Sensasi Kartu Terbaik?
  Daftarkan Sekarang Di Situs BandarQ Terbaik Hanya Di MarioQQ
  MarioQQ Memberikan Fasilitas Terbaik Untuk Bermain Kartu Dapatkan Sekarang Juga!
  Kesempatan Bermain Bermodalkan 10rb Saja!
  Motto Logo MarioQQ Memberikan Kemenangan Besar Hanya Dengan Modal Minimal Rasakan Sekarang!
  8 Games Dalam 1 User ID
  -BandarQ
  -AduQ
  -Domino99
  -Capsa Susun
  -Sakong
  -Poker
  -Bandar Poker
  -Bandar 66

  Tunggu Apa Lagi Daftarkan Sekarang !

  Rasakan Kemenangan Bermain Dengan Modal 10rb Saja!
  Hubungi Kami!
  -BBM : DC91DE02
  -WA : +855967975460
  -Line : mari0qq
  -FB : MarioqqLink

  Tunjukan Kalo Kamu Adalah Yang Terbaik!
  Kunjungi Juga Situs Kontes SEO
  >>>CCSEO<<<
  >>>CC SEO<<<
  >>>CCSEO<<<
  >>>CC SEO<<<
  >>>MarioQQ SEO<<<
  Kunjungi Juga Situs Berita Terkini!
  >>>Cerita Rakyat Indonesia<<<
  Kunjungi Juga Situs Berita Viral !
  >>>Kakek Gokil<<<

  ReplyDelete