Show Mobile Navigation

Wednesday, 21 March 2012

, , , ,

GAMBAR JUSTIN BIEBER TERUK DIBELASAH

nescafe ais - 14:55

JUSTIN BIEBER TERUK DIBELASAH | Dia adalah bintang pop remaja kecil yang dikenali dengan wajah keanak-anakan dan lirik polos yang membuatkan namanya cukup masyhur.

Bagaimanapun, dalam sesi fotografi terbaru, tidak dinafikan Justin Bieber akan mengejutkan peminat dengan penampilan lelaki sasa berlumuran darah yang dibelasah teruk.

Penyanyi lagu Baby berusia 18 tahun itu dilihat bermandi darah ketika mukanya ditumbuk oleh peninju yang tegap. Imej itu adalah satu daripada banyak gambar yang diambil oleh jurugambar fesyen terkenal dunia Tony Kelly untuk sesi fotografi majalah Complex. 

Dengan berpakaian kemeja putih dan tali leher hitam di gelanggang, Bieber dilihat dipukul dengan kuat di rahangnya sebelum meludahkan darah daripada mulutnya. 

Kemejanya koyak dan wajahnya penuh lebam dan berdarah, sebelum dia ditenangkan wanita berbikini di gelanggang ketika dia bersedia untuk bertarung semula.


Dalam gambar lain Bieber menyarung jaket tuxedo hitam dan turut bertarung beberapa pusingan dengan bola belon peninju. Imej mengejutkan itu diambil Tony 

Kelly, jurugambar yang dilahirkan di Dublin yang telah mengambil pelbagai gambar fesyen jenama mewah untuk majalah seperti GQ, Tatler dan Vanity Fair. 

Selepas merakam gambar konflik di negara dilanda peperangan, termasuk Rwanda dan Afghanistan, Kelly menjadi seorang daripada jurugambar paling dikehendaki selepas menceburi industri fesyen, selepas bekerja dalam industri itu selama lapan tahun. Kelly juga telah bekerja untuk kempen iklan terbesar untuk American Apparel dan Mini Cooper, serta majalah lelaki Playboy. -
SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARESILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI


0 comments:

Post a Comment