Show Mobile Navigation

Sunday, 30 March 2014

Bekas Suami Skandal Adi Putra Dedah Gambar Selfie Adi Putra Dalam Tandas

nescafe ais - 12:45Nampaknya kes skandal Adi Putra tidak berhenti setakat ini, walaupun pihak polis telah mengklasifikasikan kes itu sebagai 'no further action' Disember tahun lalu, Hj Amiruddin tetap mahu menegakkan keadilan untuk dirinya.

Bekas suami skandal Adi Putra, Nooraida Abdul Talib itu telah memuat naik gambar "Selfie" Adi Putra yang hanya mengenakan tuaIa di bilik air. 

"Yes my X salah tapi the other tak mengaku" tambah Hj Amiruddin dalam komen pada gambar itu.


Namun, tidak diketahui apa sebenarnya motif Hj. Amiruddin mendedahkan gambar tersebut. Seharusnya bukti gambar itu didedahkan lebih awal ketika kes sedang berjalan.

Apapun, kita tunggu perkembangan selanjutnya dan apakah respon di pihak Adi mengenai gambar itu. Hj. Amiruddin nampaknya nekad untuk meneruskan kes ini.

Pada September lalu Adi atau nama sebenarnya Mohamed Hadi Putera Halim didakwa menjalinkan skandal dengan isteri orang dan aktor itu disiasat polis selepas suami wanita berkenaan iaitu seorang ahli perniagaan dari Johor membuat aduan.

"Ini adalah pengakhiran daripada saya dan sekiranya masih ada perkara berbangkit yang cuba memburukkan saya, saya tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan," tambah Adi Putra lagi. -TengokTVonline

SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARESILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI


2 comments:

  1. Asl cam pelik je pic tuh???
    Sudah2 laa haji..jgn mngaibkan Org..ur x pn salah sbb dah ada suami..dah ada anak,tp maseh nak lyan llaki laen...

    ReplyDelete
  2. Ko ler dayus punya lelaki..memang padan la muka dapat bini gatal..

    ReplyDelete