Show Mobile Navigation

Wednesday, 27 November 2013

3 maut Ditembak ketika asyik menari Gangnam Style

nescafe ais - 12:18


Sebuah perkahwinan di Yaman berakhir dengan bencana selepas salah seorang jemputan melepaskan tembakan meraikan ke udara dengan AK-47 yang dipegangnya ketika menari lagu “Gangnam Style”.

Tembakan yang dilepaskan menggunakan sebelah tangan itu hilang kawalan dan secara tidak sengaja telah mengorbankan dua lelaki. Dua orang lain sedang dirawat di sebuah hospital tempatan. Video di bawah adalah rakaman yang telah merakamkan kejadian tersebut. Lihat di minit 1:20.

SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARE



SILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI






9 comments:

  1. oppa yaman style?

    ReplyDelete
  2. what kind of idiot bring loaded ak 47 on a wedding day??

    ReplyDelete
  3. arab bodoh mcm lembu!… patut gunakan ak-47 tu utk perjuangan menegakkan islam, lain la mati syahid… ni mati katak akibat gangnam jahanam style konon…

    ReplyDelete
  4. cam vangang jer mat arab ni...

    ReplyDelete
  5. kat yaman takde rule utk miliki senjata api.. so dorang mmg selamba je bwk pistol ke ak-47 kat mane2..

    ReplyDelete
  6. Mati percuma. Om putih kata, dead for free idiot.

    ReplyDelete
  7. Org arab memg bodoh..sbb tu dok perang sesama sendiri...

    ReplyDelete