Show Mobile Navigation

Wednesday, 2 May 2012

, ,

Skandal Seks Mirip Azmin Ali?

nescafe ais - 11:41
Gambar Dan Video Skandal Seks Azm 

Laporan Berita Utama : Skandal Seks Pemimpin Pembangkang Azmin Ali?

Sebenarnya gambar skandal seks Azmin Ali seperti yang didakwa adalah Azmin Ali oleh laman blog PapaGomo di papagomo.com sudah tersebar di Internet sejak 2, 3 hari lepas.

Dan sejak semalam media-media telah menghebahkan berita hangat ini kepada umum yang mengaitkan gambar seks terbaru ini dengan pemimpin parti pembangkang. Senang cakap, Azmin Ali namanya. seperti dakwaan Papagomo.

Skandal Azmin Ali (Gambar) Video Skandal Seks Azmin Ali?
 Laporan Kosmo : Skandal Seks Pemimpin Pembangkang Selangor (Mirip)

Selepas pendedahan oleh Buletin Utama semalam. Kosmo dan Utusan Malaysia juga tidak melepaskan peluang menyiarkan laporan berita skandal pemimpin pembangkang Selangor ini di MUKA HADAPAN. tanpa langsung di sensor.

Gambar Azmin Ali (Gambar) Video Skandal Seks Azmin Ali?
Laporan Utusan Malaysia : Skandal Seks Mirip Azmin Ali

Berikut Kenyataan Azmin Ali VS Dakwaan Video Skandal Seks Azmin Ali?
“Fitnah ini memaparkan seorang lelaki yang mereka tohmah sebagai saya bersama seorang wanita di dalam tandas.
“Saya menafikan sekeras-kerasnya fitnah tersebut. Ianya adalah fitnah ulangan menggunakan modus operandi yang sama yang digunakan terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim,” katanya dalam satu kenyataan.
“Namun Umno masih mengulangi fitnah kejam tersebut sepanjang 14 tahun ini walaupun bukti sudah jelas lagi nyata bahawa tuduhan mereka terhadap saya dan keluarga merupakan pembohongan semata-mata,” katanya. (sumber : Malaysiakini)
Sebagai akhbar yang menjadi tatapan rakyat Malaysia tidak kira umur, Utusan Malaysia dan Kosmo tidak patut sama sekali menyiarkan kepada umum gambar tidak senonoh, apatah lagi apabila anak-anak kecil melihatnya tidak kira di kaca televisen ataupun di media cetak. Sangat tak elok.

Dijangkakan gambar dan sedutan akan dikeluarkan sedikit demi sedikit dan akhirnya apabila tibanya saat menjelangnya PRU ke 13 akan lebih banyak bahagian gambar dan sedutan video akan disiarkan kepada umum untuk menontonnya.

Yang salah tetap salah, tidak kira dari pembangkang atau kerajaan sekalipun. Jika pemimpin itu mempunyai integriti yang rendah apatah lagi jika terbukti ianya bersalah daripada aspek undang-undang. Maka layakkah dia memimpin

Kepada penyiar gambar-gambar yang mendakwa ianya ada kaitan dengan skandal seks Azmin Ali, kenapa tidak terus gunakan saluran undang-undang yang ada.
SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARESILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI


0 comments:

Post a Comment