Show Mobile Navigation

Saturday, 16 June 2012

,

Video Suami Tampar Isteri Ketika Tengah Bersanding

nescafe ais - 13:31



Video suami menampar isterinya ketika sedang bersanding..ganas betul, tengah-tengah majlis dah start tampat menampar...fuhh....bayangkan macam mana perempuan ni nak duduk bersama dengan dia....


 
SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARE



SILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI






2 comments:

  1. orang macam ni..kalau aku terajang dia, aku rasa tak salah kan?

    ReplyDelete
  2. inilah zaman sekarang... dah terlalu lupa akan agama.. bila berkata hebat bagai tuan hakim tapi nilainya kosong macam sampah sarap ...
    tak pernah ku duga hal sedemikian berlaku dinegara kita ..

    ReplyDelete