Show Mobile Navigation

Sunday, 15 April 2012

, , , ,

Wanita Di Bunuh Dan Di Bakar Di Jalan Padang Meha

nescafe ais - 11:19

gambar mayat dibakar

KULIM: Mayat yang dipercayai wanita telah ditemui masih dalam keadaan terbakar di Jalan Padang Meha Sungai Karangan berdekatan dengan Jalan Taman Desa Aman, Kulim Kedah.

Kejadian berlaku 13 April 2012 jam sekitar 10 malam. Menurut sumber, mayat ini dipercayai telah dibunuh di kawasan lain dan diletakkan di dalam lubang seperti parit besar di tepi jalan di Jalan Estet Padang Meha, Kulim Kedah tidak jauh dari kebun kelapa sawit.

Orang awam yang menjumpai mayat yang masih dalam keadaan terbakar itu, terkejut lalu melaporkannya kepada pihak Polis.

menurut saksi, ketika memberhentikan kereta dan parking untuk menjerat (memasang jerat) burung, beliau ternampak api yang marak dari parit tempat mayat dibakar. Beliau terus menghampiri tempat api marak dan ternampak seperti manusia yang sedang terbakar dalam keadaan terbaring.

Penjerat Burung tersebut terus menghubungi Balai Polis Sungai Karangan untuk memaklumkan kejadian ini dan pihak Polis sampai di tempat kejadian dan memadamkan api yang membakar mayat wanita tersebut. 

Punca kematian mayat yang dibakar ini masih dalam proses siasatan oleh pihak Forensik. Berikut beberapa keping gambar wanita di Bunuh dan di bakar di Jalan Padang Meha, kulim kedah - Sumber: Rilekslah.com

gambar mayat dibakar 
 gambar mayat dibakar gambar mayat dibakar 
 gambar mayat dibakar 
 gambar mayat dibakar di padang maha

SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARESILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI


1 comments:

  1. masyallah...apa nak jd ngan manusia zaman skrg..da x de perikemanusiaan ... skrg ni smua main bunuh n bakar jek...
    harap x jd dalam kalangan keluarga aku...aminn

    ReplyDelete