Show Mobile Navigation

Saturday, 30 November 2013

,

Kumpulan 2PM bagai malaikat - Tajuk Berita Paling Bangang

nescafe ais - 14:42
Kalau la ada Anugerah Skrin bangang of the year kategori wartawan, eloklah wartawan hiburan tanahair yang sekor ni dicalonkan.

Contohnya macam berita yang dilaporkan oleh wartawan hiburan seperti petikan berita di bawah ni.. .



Bagai MALAIKAT KEPALA HOTAK KAU. Disebabkan bergambar dengan bayi untuk buat program anak angkat, kau dah boleh cop artis tue bagai malaikat. Ada ke mana-mana malaikat yang kita tahu dalam dunia ni pernah mengambil gambar untuk program anak angkat artis?

Tajuk berita macam orang takda agama.Kau nak puja artis kesayangan kau pun..jangan nak samakan dengan malaikat...jauh sangat malaikat tu mulia, kalau kau naksamakan dengan artis pujaan kau tu.


Rujuk Harian Metro = http://www.hmetro.com.my/articles/2PMbagaimalaikat/Article?hm


SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARE



SILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI






5 comments:

  1. haha ini pun nak bawak gaduh.

    ReplyDelete
  2. Ni group gay boy pondan mane plak nie ..
    tajuk paling bodoh aku pernah bace .. ni reporters sume ni snggap nk jilat bontot dieorg ke ape nie.. kaki menggampu yg amat

    ReplyDelete
  3. ni program letters from angel dorang la..dy just translate tu based on the program..baca brita tu btul2..dy ada xplain kt situ..tu la. keje nk marah tak usul priksa dulu..pnat dgn org zaman skang yg dh siasat dan baca brita tu smpai abis

    ReplyDelete
  4. kau ni Islam ke Selam ?
    ayat tu tak puja,itu di panggil per-um-pa-ma-an la..
    ibarat mcm org2 korea yg korg dok ckp mkn khinzir tu at least dorg tu
    pemurah,baik hati. end of story,k babai~

    ReplyDelete